Να στείλετε μήνυμα
Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd
Ηλεκτρονικό victor@homach.cn Τηλ.: +8613886107725--13724890668
Σπίτι >
Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd Προφίλ εταιρείας

Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd

.

  Άνθρωποι κίνησης μέσω της νέας ενέργειας!

  • Κίνα Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd Προφίλ εταιρείας
  • Κίνα Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd Προφίλ εταιρείας
Main Market: Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Ωκεανία , Σε όλο τον κόσμο
Business Type: Κατασκευαστής , Διανομέας-χονδρεμπόρου , Εξαγωγέας , Εταιρεία Εμπορίας
Brands: KERID
No. of Employees: 100~300
Annual Sales: 5000000-6000000
Year Established: 2009
Export p.c: 50% - 60%
Introduction

Το Guangzhou Ruike που το ηλεκτρικό κοβάλτιο οχημάτων, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2009, είναι μια έρευνα και μια ανάπτυξη, κατασκευή, που λειτουργούν ως μια από τις ηλεκτρικές επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας αυτοκινήτων. Έχουμε καταχωρήσει ένα νέο διάσημο εμπορικό σήμα «Kerid» ενεργειακών ηλεκτρικό οχημάτων, και κύριος δύο βάσεων παραγωγής, η νότια βάση της Κίνας βρίσκεται στην πόλη Guangzhou της επαρχίας Γκουαγκντόνγκ, καλύπτει έναν τομέα 16000 τετραγωνικών μέτρων  η κεντρική βάση βρίσκεται στην πόλη Yichang της επαρχίας Hubei, καλύπτει έναν τομέα 20000 τετραγωνικών μέτρων. Κυρίως κατασκευαστικά το αργόστροφο ηλεκτρικό όχημα, τα προϊόντα καλύπτουν: ηλεκτρικό όχημα, ηλεκτρικό κάρρο γκολφ, ηλεκτρικό αυτοκίνητο επίσκεψης, ηλεκτρικό περιπολικό αυτοκίνητο, ηλεκτρικό εκλεκτής ποιότητας αυτοκίνητο, ηλεκτρικό όχημα υγιεινής, ηλεκτρικά πυροσβεστικά οχήματα, τετράτροχο ηλεκτρικό μηχανικό δίκυκλο, μίνι τραίνα και άλλα 20 είδη προϊόντων.


Σθεναρά αναπτυσσόμενος την εγχώρια αγορά, αλλά και πραγματοποιήστε ενεργά τις διεθνείς ανταλλαγές και τη συνεργασία. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν περισσότεροι από 200 υπάλληλοι στο εργοστάσιό μας, συμπεριλαμβανομένων 20 ανθρώπων πωλήσεων και 10 μηχανικοί Ε&Α, 10 ποιοτικοί μηχανικοί ειδικεύτηκαν τις υπηρεσίες για τις υπερπόντιες αγορές. Τα προϊόντα μας έχουν εξαγάγει στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την ανατολική Ασία, τη Νότια Ασία, την Αυστραλία, τη Βόρεια Αμερική κ.λπ….

Οι άνθρωποι Jetflix θεωρούν ότι η καλή υπηρεσία έχει την ίδια σημασία με την καλή ποιότητα. Τα πρόσωπα πωλήσεων του Karid είναι πρόθυμα να απαντήσουν σε οποιαδήποτε ηλεκτρονικά ταχυδρομεία από τους πελάτες τους μέσα σε 24 ώρες. Και η ομάδα μεταπωλήσεων Jetflix προσφέρει τα επαγγελματικά και αποτελεσματικά solusions για σας σε 24 ώρες Χ 7 ημέρες.

 

Με την αποτελεσματική διαχείριση και τα εξειδικευμένα ταλέντα, Jetflix αφιερώνεται στην προσφορά των προϊόντων κορυφαίας ποιότητας με την ανταγωνιστική υπηρεσία μεταπωλήσεων τιμών και πρώτης θέσης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπηρεσία

 

Η υπηρεσία μας

 

1.Customer θέση υπηρεσιών: Το Karid έχει εμμείνει πάντα στη «ποιότητα πρώτα, αρχή πελατών πρώτα» της υπηρεσίας, για τους πελάτες για να παρέχει την καταλληλότερη υπηρεσία, η επιχείρηση Κίνα βορειοανατολικών και του Βορρά, τη κεντρική Κίνα, τη Ανατολική Κίνα, τα βορειοδυτικά, το νοτιοδυτικό σημείο, τη νότια περιοχή της Κίνας και άλλη εθνική πόλη περισσότερης από 30 επαρχιακής πρωτεύουσας στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών οργάνωσης.

2.After απάντηση πωλήσεων: επιμείνετε στην τριμηνιαία κανονική επιστροφής επίσκεψη και η συντήρηση καθοδήγησης, για να επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών του οχήματος, μετά από να λάβει την κλήση μεταπωλήσεων πελατών, η επιχείρηση θα κανονίσει το κοντινότερο προσωπικό υπηρεσιών μεταπωλήσεων από τη μονάδα σας για να εξετάσει τα προβλήματα μεταπώλησης

3.Quality διαβεβαίωση: η πώληση των προϊόντων για τη συσκευασία εργοστασίων άθικτη, σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα κεντρικής πιστοποίησης ποιοτικής πιστοποίησης, παρέχει τα τεχνικά στοιχεία, τις οδηγίες και το πιστοποιητικό.

4.Customer εξουσιοδότηση υπηρεσιών: η ελεύθερη εξουσιοδότηση ενός έτους, εκτός από τα ανταλλακτικά, για να παρέχει την από σπίτι σε σπίτι υπηρεσία, ο χρήστης δεν χρειάζεται την επισκευή, και παρέχει τις τεχνικές υπηρεσίες για τη εντατική θεραπεία και τη συντήρηση.

5.Service χρόνος: 7*24 ώρες, παντός καιρού υπηρεσία μεταπωλήσεων

History

Ιστορία ανάπτυξης

 

Η Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co., Ltd ιδρύθηκε το 2009.

 

Το 2013, η Jetflix ίδρυσε επίσημα τη βάση του εργοστασίου και τη γραμμή παραγωγής.Έχουμε χτίσει πλήρη εγκαταστάσεις παραγωγής στη Νότια Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co.., LTD.

 

 

Κίνα Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

Τον Μάιο του 2014, η Καρίντ έχει εγκρίνει την άδεια ειδικού εξοπλισμού για ειδικά μηχανοκίνητα οχήματα του πεδίου ((εργοστάσιο), το πιστοποιητικό δοκιμής τύπου ειδικού εξοπλισμού.

 

Τον Νοέμβριο του 2014, η Karid ίδρυσε μια θυγατρική στην οποία ανήκει εξ ολοκλήρου, την Hainan Karid Electric Vehicle Co., Ltd, η οποία εξυπηρετεί κυρίως τους πελάτες της Hainan.

 

Κίνα Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

Τον Αύγουστο του 2015, το αφεντικό μας Huang Qiang εκ μέρους της Jetflix Electric Vehicle Co., Ltd υπέγραψε σύμβαση ανάπτυξης στρατηγικής με την κυβέρνηση της επαρχίας Yiling.Εταιρεία με επίσημη εγκατάσταση στο Yichang, δημιούργησε μια βάση παραγωγής της Κεντρικής Κίνας ((Yichang).

 

 

Κίνα Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd Εταιρικό Προφίλ 4Κίνα Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd Εταιρικό Προφίλ 5Κίνα Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd Εταιρικό Προφίλ 6

 

Τον Νοέμβριο του 2015, ο αντιδήμαρχος της Yichang και ο αναπληρωτής διευθυντής του Γραφείου Προώθησης Επενδύσεων της επαρχίας Hubei επισκέφθηκαν την παραγωγική βάση στη Νότια Κίνα για έρευνα επί τόπου.Έδωσαν υψηλή αξιολόγηση της ποιότητας των ηλεκτρικών οχημάτων, και να επιβεβαιώσουμε πλήρως την έννοια της "προστασίας του περιβάλλοντος, της ανθρωπιάς και της τεχνολογίας".

 

Τον Φεβρουάριο του 2016, με τη συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας μας, έχει δημιουργήσει διαδοχικά υποκαταστήματα στο Wuhan, Chongqing, Chengdu, Shanghai, Yunnan και Guizhou,και να διανέμουν σε πολλές επαρχίες της Κίνας, η άμεση πώληση από την έδρα θα ωθήσει το προϊόν στην αγορά.

 

Στις 4 Απριλίου,2016. το 2016 Yuan'an Διεθνές Μαραθώνιο Πεδίου πραγματοποιήθηκε στο Yuan'an.Η τιμή του ηλεκτρικού οχήματος Jetflix έγινε το χαρακτηρισμένο αυτοκίνητο του Μαραθωνίου Yuan'an και κέρδισε το τιμητικό πιστοποιητικό της εξαιρετικής συνεισφοράς.

 

Το πρωί της 26ης Νοεμβρίου,2016Η "Jetflix Group" και η "Fanarts" παρουσίασαν με επιτυχία τα προϊόντα ηλεκτρικών οχημάτων νέας ενέργειας offline και το ντεμπούτο του νέου αυτοκινήτου.Συνεργαζόμενος από την Hubei Eurasian Deffee New Energy Vehicle Co.., Ltd. , το σύνολο του σχεδιασμού και της εκτέλεσης του μαθήματος του Xin Chi Culture Media, και επίσης έφερε την εντύπωση του αντίκτυπου στην κυβέρνηση της περιοχής.

 

Ας προβλέψουμε και να μοιραστούμε μαζί ένα ευημερούμενο μέλλον!

 

 

Our Team

 

Κίνα Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

Ως μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία που ειδικεύεται στην έρευνα και ανάπτυξη, την κατασκευή και την εξαγωγή ηλεκτρικών οχημάτων, ηλεκτρικών καροτσιών γκολφ, ηλεκτρικών περιηγητικών αυτοκινήτων, ηλεκτρικών περιπολικών αυτοκινήτων,ηλεκτρικό αυτοκίνητοΗλεκτρικά οχήματα υγιεινής, ηλεκτρικά πυροσβεστικά φορτηγά, ηλεκτρικά σκούτερ τεσσάρων τροχών, μίνι τρένα.

Στην Ruike, το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα έγκειται στην ικανότητά μας να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις της αγοράς.Είναι η προσδοκία μας να δώσουμε στους πελάτες μας την ευκαιρία να αγοράσουν οικονομικά αποδοτικά προϊόντα με ανώτερη ποιότητα.


Το Όραμά μας
Από την ίδρυσή μας έχουμε σχηματίσει ισχυρή και διαρκή συνεργασία με πολλούς φημισμένους πελάτες παγκοσμίως, ο καθένας σεβαστός για τους δικούς του τομείς εξειδίκευσης.Οι εταιρικές σχέσεις αυτές έχουν αμοιβαία οφέλη και έχουν ενισχυθεί με την.
Είμαστε υπερήφανοι για το εξειδικευμένο προσωπικό μας, το οποίο εκπαιδεύεται συνεχώς στον αντίστοιχο τομέα της ικανότητάς του για να παρέχει βιώσιμες και αποτελεσματικές λύσεις στους αξιότιμους πελάτες μας.

Η Αποστολή μας
Η δέσμευση για αριστεία παρέχεται μέσω προϊόντων υψηλής ποιότητας και απαράμιλλης υποστήριξης υπηρεσιών.Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τα ηλεκτρικά οχήματα μας με την ανώτερη απόδοση και την τιμή από την KERID.

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

+8613886107725--13724890668
Οδός Σάντου, Νο. 2, Περιοχή Πανγιού, Γκουάνγκτσοου, Κίνα
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς